We hebben Aly Fell te danken voor het prachtige artwork in de stripreeks ‘The Shadow Glass’, gepubliceerd via Dark Horse in de VS, via EP Éditions in Frankrijk en via Dark Dragon Books in Nederland. We kunnen hem ook bedanken voor het gave werk aan animatieseries als ‘Dangermouse’ en ‘De Grote Vriendelijke Reus’ en voor prachtige fantasy-illustraties.

Deze Britse illustrator en conceptartiest heeft meer dan 20 jaar ervaring in de animatie- en game-industrie, nadat hij eerder als animator bij Cosgrove Hall Films aan ‘Dangermouse’, ‘Count Duckula’, ‘De Grote Vriendelijke Reus’ en ‘Discworld’ werkte, plus specials voor ‘Chuck Jones’, The BBC en ITV naast vele commercials en promo’s.

In recentere jaren werkte hij als 3D-animator en -kunstenaar in de gamesindustrie voor bedrijven zoals Core Design, Eurocom en TTFusion voor projecten zoals ‘Herdy Gerdy’, ‘Pirates of the Caribbean’, ‘Lego Indiana Jones’, en ‘Lego Rock Band’.

Hij is nu een freelance illustrator, met klanten zoals Simon en Schuster, Ilex Press, Asylum Press, Llewellyn Publishing en Harper Collins. Zijn werk was te zien in Spectrum, Fantasy Art Collections, Ballistic Publishing, Erotic Fantasy Art, Advanced Photoshop en ImagineFX.

Leuk weetje: Aly is een afkorting voor ‘Alastair’, voor het geval je het je afvraagt.

https://alyfell.blogspot.nl
https://www.inprnt.com/gallery/aly_fell/