De Cosplay-hit Beau Peep oftewel Giulietta Zawadzki uit Engeland zal komen overwaaien om te laten zien hoe jijzelf als cosplayer je eigen held kan zijn!

Met een bachelor in “Fine Arts” is Giulietta niet enkel bezig als cosplayer, maar ook als kostuumontwerpster voor Dreamworks, als fotograaf en als model. Daarnaast maakt ze kunst door middel van steen, olieverf of digitaal. Deze multi-getalenteerde dame zal het hele weekend van Heroesdome aanwezig zijn.

Giulietta is een Engelse Cosplayer en Twitch-streamer. Het grootste deel van haar inspiratie komt uit videogames en Japanse cartoons, maar ze legt ook haar eigen stempel op al haar werken, wat betekent dat hoewel Giulietta’s cosplays niet altijd 100% accuraat zijn, ze allemaal 100% origineel zijn.

Giulietta viert 3 jaar in de cosplay-scene en heeft deelgenomen aan verschillende events in Groot-Brittannië en Europa, maar is ook betrokken bij verschillende non-profit evenementen, zoals Comic Cons, bestemd voor mensen met een handicap en fondsenwervers voor kankeronderzoek.