BECOME A SPONSOR

Er zijn verschillende sponsoring mogelijkheden tijdens ons herocultuur-festival.
Als u een merkmanager of een adverteerder bent, kan HEROESDOME een groot deel zijn van uw marketingmix.

Wat is HEROES DOME uit marketingoogpunt?

Heroesdome is een hero-cultuur evenement met meer mogelijkheden dan andere regionale evenementen, mede door de kruisbestuiving met elk entertainment-segment en de unieke mogelijkheid om dit online en offline (ter plekke) toch apart aan te vliegen.

De consumentenaanwezigheid wordt officieel op 20.000-30.000 begroot, maar on-officieel zullen dit er nog meer zijn aangezien vele verslaggevers en bloggers ter plaatse zijn. Er zijn ook vele professionals uit de film-, strip-, comic-, uitgeverijen, televisie, speelgoed- en videospelindustrie. En de aanwezige fan-clubs niet te vergeten!

Vergist u zich niet! Vergeet al de stereotypes van wie deze specifieke events bijwonen. De gemiddelde leeftijd is 26 met een 59% mannelijke demografie, hogeschool-opgeleid en meestal bezig met hun eerste post-college baan. Ze zijn extreem Merk-loyaal, maar hebben het niet zo op marketing… en juist daarom is dit event uitermate geschikt voor sponsoring!!

Over het algemeen zijn er officiƫle sponsor- en partnerschapsmogelijkheden bij de beurs. Meestal geldt dit voor de kosten van iets waarvoor Heroesdome toch moet betalen, zoals de banners, polsbandjes, tassen enz.

Indien u op zoek bent naar een bepaalde unieke ROI dan is het ook mogelijk om out-of-the-box te gaan en dan valt te denken aan pendelbussen, Wi-Fi, speciale Stand-aanwezigheid (ingehuurde modellen: mannelijk danwel vrouwelijk) tot zelfs speciale omroep-meldingen zoals “het dak gaat nu van het ………, mede mogelijk gemaakt door …”. we zijn ervan overtuigd dat er nog vele andere mogelijkheden zijn en willen die graag samen met u verder uitwerken!

Vraag daarom vrijblijvend ons Sponsorplan plan aan.