LOCATIE

Dé plek die het ‘grootste theater van Nederland’ wordt genoemd en waar grootheden als Rolling Stones, Céline Dion, Justin Bieber, Iron Maiden, Lady Gaga, Rihanna, Justin Timberlake, Jay-Z en Kanye West graag een show weggaven maar ook dé plek voor muziekspektakel Symphnonica in Rosso, het Piratenfestijn en natuurlijk het monstertruck-festijn Monster Jam! En de daken kunnen we dan wel niet vanaf maar wel open!

Bereikbaarheid:
Dankzij de centrale ligging van Arnhem is GelreDome goed bereikbaar vanuit het hele land, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Op het terrein van GelreDome is ruimschoots parkeergelegenheid voor bezoekers. Maariiefst 4.000 parkeerplaatsen.Vanaf de parkeerplaats kun je lopen of, van de verder gelegen parkeerplaatsen, met een snelle shuttleservice naar GelreDome. Over parkeren vind je hier meer informatie. Voor meer informatie verwijzen we je ook naar de website van de Gelredome.

Openbaarvervoer:
Vanaf NS-station Arnhem Centraal worden pendelbussen ingezet. Op het NS-station wordt aangegeven waar de pendelbussen vertrekken. Tevens rijden er stadsbussen naar GelreDome. Over het openbaar vervoer vind je hier meer informatie.

www.gelredome.nl