Elk jaar wordt de REAL HERO AWARD uitgereikt. Deze toekenning is door de redactie van HEROESDOME.COM in het leven geroepen om niet alleen een persoon of groep binnen de Nederlandse samenleving meer erkenning te schenken voor het goede wat achter elke onzelfzuchtige daad of het feitelijke werk zit, maar ook om maatschappelijk meer bewustzijn te creëeen voor het belang van de samenleving en elk mens die daar een integrale rol in speelt.

Zo kan een kleine daad zomaar grote gevolgen hebben voor een ander mensenleven, of zelfs voor een hele groep mensen. Soms met gevaar voor eigen leven komen mensen in actie of offeren zij hun tijd en toewijding op aan een goed doel waarbij ze zichzelf helemaal wegcijferen.

Stuur je verhaal aan ons door over een bijzonder mens of een bijzondere groep mensen die het verdienen dat hun heldendaden bekend worden. Zo ontdekt men op HEROESDOME.COM mens(en) met een verhaal waarbij je normaal niet stilstaat.

Aan de REAL HERO AWARD zit een prijs verbonden voor de persoon of personen die door het verhaal van de gekozen inzender is voorgesteld aan onze organisatie. Als inzender mag je een voorstel doen wat jij vind dat deze persoon of groep mensen hebben verdiend en waarom.

[ninja_form id=21]