Hoi! Wij zijn Liza en Sophie en samen zijn wij Team Paraluna. Dankzij cosplay reizen we de hele wereld over. Naast dat we op de World Cosplay Summit finale zijn geweest in Japan, hebben we Nederland ook al vertegenwoordigd op de European Cosplay Gathering finale in Parijs, Eurocosplay finale in Londen, C4 finale in Den Haag en in China op de CICAF finale.

Het is zo al een hele lijst maar elke reis bracht ons prachtige ervaringen en fantastische nieuwe vrienden, hier zijn we nog altijd dankbaar voor.

We maken al onze kostuums helemaal zelf en met elk nieuw project leren we weer nieuwe vaardigheden. Onze cosplays variëren van geborduurde jurken met korsetten tot volledige harnassen. We vinden het ook ontzettend leuk om ons te transformeren met special-effects makeup om zo zelfs de minder menselijke karakters tot leven te brengen. Voor ons is cosplay een manier om te laten zien hoe leuk we series en karakters vinden, maar het is ook een manier om onszelf steeds weer uit te dagen met moeilijkere projecten. Het is fantastisch om uit te vinden hoe een outfit gaat werken en uiteindelijk is het doen van een photoshoot met onze kostuums ook telkens weer de moeite waard.