The DARK History

Het begon allemaal in 2009 aan een verkooptafeltje met de naam NEEDFUL SPECIALS. We hebben merchandise verkocht en onze stand uitgebreid door talenten te plaatsen. Onze eerste gasten waren Ari Lehman en Richard Brooker op een Duitse beurs. Het was enorm leuk, gezellig en ook een enorm succes, want nooit eerder ontmoetten fans hun “helden” bij de merchandise van hun films en konden ze veel meer tijd met hen doorbrengen dan als gast van een beurs.

Mark Patton & Robert Englund with Dark Zone PA Nadine – 2016

Op één van de vele after-show feestjes hebben we het idee bedacht om een ​​speciale beurs te maken, gebaseerd op hun films – in dat geval Friday the 13th – en fans te ontmoeten in een echte filmset. In 2011 startten we het evenement THE CAMP in het oosten van Duitsland. Fans brachten 3 dagen en 2 nachten door in een verre achterhoek met Adrianne King, Richard Brooker en Ari Lehman (plus zijn Band FIRST JASON). Het was een all inclusive evenement met concerten, kampvuren, openluchtbioscopen, de eerste (nazi) Zombiejacht ooit met paintball, vuurwerk ’s nachts en nog veel meer.

Mat Fraser (AHS: FREAK SHOW) with The Dark Zone Promoter Eric – 2016

In 2012 werd NEEDFUL SPECIALS dus THE DARK ZONE. De naam komt van een plan om een ​​speciale zone te zijn op een grote beurs voor horrorfans. Onze volgende shows waren Mülheim, Dortmund, Bottrop en ten slotte Essen in 2016, waar we zélf een eigen show deden.

Roddy Piper R.I.P. ( THEY LIVE, Wrestling Legend) and Dark Zone PA Cat – 2013

THE DARK ZONE zorgde voor de gasten voor shows in Amerika, Canada, Engeland, België, Ierland … meestal met wat specials omdat er InCostume-shoots, exclusive merchandise of zelfs feesten zijn.

Morjana Alaoui (MARTYRS) & Dark Zone Show Producer Fabrizio *2016*

Onze gastenlijst omvat worstelaars, (ROCK) muzikanten, acteurs uit alle genres en stripartiesten.

Nu is het tijd om naar Nederland te gaan en daar een Dark Zone te maken …..

Now it’s time to get into the Netherlands…..